пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Учнівська стаття. День Валентина.


День Валентина
«Любов’ю дорожити вмійте!»

Статтю підготувала учениця 7 класу
Дубівецької ЗОШ I-II ст.
Флисник Анастасія
Після зимових канікул у Дубівецькій ЗОШ I-II ступенів діти святкували День Святого Валентина, яке активно відзначалося у нашій школі. Таке чудове свято організувало наше учнівське самоврядування «Лідер» разом із педагог-організатором Подтабачною О.В. Ведучими на Дні Св. Валентина були випускниці 9 класу Волошин Катерина та Бобрик Юлія. Хлопці та дівчата бажаючі стати Валентином і Валентиною вечора, активно брали участь у конкурсах. Щоб підтримати атмосферу свята учні 7 класі прикрасили зал різнокольоровими сердечками, які допомагали вирізати всі учні школи.
Цьогоріч у складі журі були вчитель початкових класів Дольна Лариса Мирославівна, вчитель географії Коляса Роман Іванович, соціальний педагог Заяць Марія Ігорівна. Учасникам було присвоєно цікаві номінації які визначило наше журі, а за «Валентину» та «Валентина» вечора голосували наші глядачі. Одноголосно титул «Валентин» отримав учень 8 класу Куць Денис, а титул «Валентини» було присвоєно учениці 8 класу Гуцайлюк Анастасії.
Найбільше мені сподобалася конкурсна програма, де учасники самовиражали себе у таких конкурсах, як: «Візитка», «Похвала». Для дівчат було дуже цікаве домашнє завдання для конкурсу «Я - господиня», на якому учасниці представляли власноруч приготовлені смаколики. Також на конкурс «Мій талант» учасниці презентували себе якнайкраще представивши хто уміння співати, хто написання поезії, а хто «власні умілі ручки»- вироби виготовлені власноруч.
Також цікавим видався конкурс «Потанцюймо», на який учасниці шукали собі партнера. Наші хлопці-учасники трішки скромненькі, тому дівчата не розгубилися та вибрали вчителів: вчителя географії Колясу Р.І., та ЗНВР Романів Т.В., які допомагали нашим учасницям перемогти і представити їхнє уміння танцювати. Було дуже весело спостерігати за тим що відбувалося на сцені.
Це свято підняло настрій усім присутнім, а найбільше учасникам конкурсної програми.


Немає коментарів:

Дописати коментар